joi, 18 octombrie 2012

Dragă jurnalule,


Nu sunt cea mai bună când vine vorba de astfel de povestioare,dar o să încerc .

*închid ochii*

Veneam de la concert. Eram cu fetele si cu S. Am mers aproape 2 ore neîncetat. Dacă nu ar fi fost el, am fi făcut autostopul. Câteva maşini au oprit ce-i drept, dar pe el îl lăsau pe drum, aşa că am continuat să mergem toţi pe jos. Singura alinare era faptul că aveam să ajung la cameră si să beau cateva shoturi de tequila, să mă relaxez.

Pe la 1 am ajuns în cameră. Am făcut duş, m-am schimbat în ceva lejer şi am dat drumul la muzică.
Am jucat toţi cărţi şi după am început să bem. Nu mai ştiu câte shoturi am dat pe găt, dar încă eram trează. Am început să dansăm. Îl sărutam pe gât, pe buze, îl muşcam de ureche. Mă lua in braţe şi nu vroiam să îi mai dau drumul.

M-a luat de mână şi m-a dus în camera de lângă. Cred că de la tequila eram aşa pornită. L-am împins în pat şi i-am făcut un dans în poală. Pe fete mai încercasem, pe băieţi nu. După privirea lui, îi făcea plăcere. Ce-i drept, şi mie mi-a plăcut.
Mâinile lui se jucau pe spatele meu. Mă treceau fiori. Mi-a cuprins sânul drept în timp ce m-a muşcat de buză. Nici nu am simţit când am rămas fără bluză şi fără sutien. 

M-am lăsat în jos şi i-am ridicat tricoul cu dinţii. Muzica de pe fundal mă făcea să il doresc şi mai tare. Până şi el era uimit că eram aşa dornică de el.Aşa că m-a răsplătit.
Era intr-o sâmbăta de vară când S îmi facea oral iar eu mă intrebam de ce nu am mai avut parte de asta până atunci.

A ta,
Chloe



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu